Cum sa faci felicitari de 8 Martie

Vin cu cateva idei de felicitari pentru 8 Martie, pe care le puteti face si voi acasa. Chiar daca nu aveti la indemana materiale asemanatoare, incercati sa combinati singuri culorile, in asa fel incat sa se potriveasca. Inainte de a asambla o felicitare, asezati toate piesele sub forma care vi se pare cea mai potrivita si le tot mutati sau schimbati culorile pana vi se pare o lucrare reusita.

VEZI modele noi de felicitari, pe site-ul nostru de creatii manuale: Carduri si felicitari pentru 1-8 Martie

felicitare 8 Martie cu urare

felicitare 8 Martie cu urare

sau toata categoria de felicitari de 8 martie, de pe Casuta Copiilor.

Iubesc verdele crud si soarele “nou” al primaverii, asa ca am incercat sa folosesc culorile care ma farmeca cel mai tare primavara. Promit sa vin cu idei noi. De fapt, abia astept…

Pentru prima felicitare am folosit doua inimioare din foi gumate pe care le-am suprapus si le-am lipit cu aracet. Un betisor de lemn (scobitoare) l-am “imbracat” in hartie colorata si l-am lipit cu scotch de spatele inimioarelor. Am scos la imprimanta fasii de modele colorate (vezi modelul din imagine) si am taiat o fasie pe care am lipit-o cu scotch dublu adeziv. A, foarte important! Daca hotarati sa aplicati mai multe cartoane, unele peste altele, in niciun caz nu folositi lipici, pentru ca deformati hartia. Lucrati foarte bine cu scotch-ul dublu adeziv.

Si cum spuneam, culorile preferate primavara, amestec de verde crud si galben puternic. Materialele folosite sunt: cartoane colorate, foi gumate, panglica, margelute, ata de goblen, scotch dublu adeziv.

Si un model foarte simplu de felicitare, pentru care am folosit carton colorat, hartie pentru ambalat cadouri, panglicuta, lipici cu sclipici si un mic obiect de design, un ac auriu de siguranta pe care am pus cateva margelute.

Model pentru imprimat pe carton

8 Martie Felicitari

14 Comentarii

  1. 🙂 Multumesc mult! Of, parca au intrat zilele in sac. Atat de multe vreau sa fac si nu am timp destul.

  2. Am o intrebare:unde gasesc harite imprimata, cum e cea de mai sus? Sau harite cartonata cu model? Multumesc aniticipat!

  3. Lilly, cauta pe internet carton imprimat. Eu nu cumpar cartoanele, ci le imprim free de pe diferite siteuri. Am gasit cautand “paper craft”.

  4. Sunt foarte frumoase dar imi puteti trimite si mie la Id ul meu just.fans alte modele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *