Cum sa-ti faci un carnet pentru notite

Cum sa decorezi un caiet de notite v-am mai aratat in urma cu ceva timp, vezi articolul. Acum vin cu idei noi. Daca nu aveti la indemana un carnetel pe care sa-l decorati va propun sa va faceti singuri carnetelul de notite.

Ce avem nevoie pentru a face un carnet pentru notite

* carton colorat

* foi albe pentru scris

* resturi de cartoane colorate

* lipici cu sclipici

* perforator

* ac si ata

* adeziv

* foarfeca

Cum facem un carnet pentru notite

Luati un carton colorat, marime A4, pe care il taiati in doua, pe lungimea lui. Acest carton va forma copertile carnetelului. Indoiti-l in doua si cu perforatorul ii faceti doua gauri pe linia indoita. Aceste orificii vor ajuta sa prindeti toate foile intre ele. La fel procedati cu colile albe, care vor fi paginile de scris ale carnetului. Suprapuneti foile albe peste cartonul colorat si coaseti-le impreuna cu o ata de culoarea copertii.

Diana mea va arata carnetelul ei de notite. Ea a imprimat pe carton alb diferite imagini colorate gasite pe internet, din care a decupat literele care ii formeaza numele, inimioare si floricele. Le-a lipit de copertile carnetului cu burete dublu adeziv.

Personalizati carnetelul si folositi-l pentru a va nota evenimentele importante idn viata voastra.

 

Hartie si carton Lucrari de Dragobete Lucru Manual

3 Comentarii

  1. da…mi-am facut si eu un caiet din asta dar nu mi-a iesit cum ti-a iesit ti-e …eu l-am facut mai mc si coperta mea e necolorata…doar mi-am desenat numele pe ea….))

  2. 🙂 nu-i nimic. se intampla mai multora sa scrie gresit.
    girly, daca doresti foloseste adresa de contact casutacopiilor cu @gmail.com la coada si arata-ne si noua lucrarile tale. m-as bucura sa vad lucrarile inspirate de pe casuta.
    te astept sa mai incerci si altele. te invit pe blogul fetei mele, ptr inspiratie
    http://timpul-liber-didix.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *