Decoratiune fluturas pentru plafoniera

Tot de manutele noastre e facut si fluturasul agatat de plafoniera. Cum toata camera continea numai decoratiuni cu fluturi – picturi cu fluturi, tablouri cu fluturi – si fiindca inaltimea camerei ne permitea sa agatam de tavan o alta decoratiune, am ales sa mai confectionam un fluture, care, de data asta, sa “zboare”.

fluture decoratiune pentru plafoniera

fluture decoratiune pentru plafoniera

Ce avem nevoie pentru a face un fluture decoratiune pentru plafoniera

* sarma de aluminiu, hartie cerata cu diferite imprimeuri (de la magazinele de hobby-uri), lipici cald, hartie creponata

Cum facem un fluture decoratiune pentru plafoniera

Am indoit o sarma de aluminiu sub forma unui fluture si in jurul ei am infasurat hartie cerata, pe care am lipit-o cu un lipici foarte puternic. Antenele fluturelui sunt imbracate in hartie creponata.

Alta decoratiune :

Am mai facut un sirag de margelute albe, la capetele sirului am pus margele mai mari si mai grele, si intre margelute, pe firul de naylon, am pus din loc in loc cate un fluturas pictat cu vopsea lavabila, decupat din folie de plastic tare, ramasa de la dosarele cu spira. Din pacate, nu mai gasesc poza, si nici nu mai am ocazia sa fac alta.

Articol scris in 2008 si actualizat in 2012

Lucrari diverse Lucru Manual

2 Comentarii

  1. 🙂 Chiar este o decoratiune foarte vesela si atragatoare ptr camerele copiilor. Atrage privirea, linisteste… Cel putin, asa mi s-a parut mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *