Decoraţiune pentru Sf. Valentin şi Dragobete

Decoraţiunea noastră va fi iubită mereu de fete, nu numai cu ocazia Sf Valentin şi de Dragobete. Fetele iubesc inimioarele şi, în imaginaţia lor, mereu văd viata plină de inimioare. Inimioarele pot fi atârnate orizontal pe snururi sub formă de ghirlandă sau se pot atârna de clanţa uşii.

ghirlanda_cu_inimioareCe avem nevoie pentru a realiza o decoraţiune de Sf Valentin si Dragobete:

* hârtie colorată roşie şi roz (dacă se doreşte)

* ac şi aţa asortată

* foarfece

* o mărgică din sticlă (pentru greutate)

Cum realizăm decoraţiunea de Sf Valentin

Pliem hârtia colorată şi desenăm o jumătate de inimă, pornind de la muchie. Desenăm inimi din ce in ce mai mici, după care le decupăm. Suprapunem inimi de aceeaşi dimensiune, câte trei bucăţi. Le coasem, aşa suprapuse cum sunt, fără sa rupem aţa când am ajuns la finalul cusăturii. Păstrăm în continuare aţă pentru urmatoarea inimă pâna ajungem să le coasem pe toate. La final, atărnăm margica de sticlă, pentru a păstra aţa intinsă. Nu uitaţi să lăsaţi o bucată de aţă şi pentru a atârna decoraţiunea de un suport.

Vedeţi şi felicitările lucrate manual pentru Sf. Valentin

Vă mai aşteptăm!

Lucrari de Dragobete Lucru Manual

1 Comentariu

  1. Foarte frumoasa aceasta decoratiune din hartie cusuta! Ma bucura sa vad ca deja lucrati pentru sarbatorile care vestesc primavara! Si mi-e imi plac inimioarele, asa ca… :))) Spor la creat si va imbratisez cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *