Decoratiuni cu oameni de zapada

Bine v-am regasit! Mai tineti minte decoratiunile noastre cu “oameni de zapada” de acum doi ani? Tablouri cu oameni de zapada, masti cu oameni de zapada, decoratiuni de interior, felicitari cu oameni de zapada, toate le gasiti pe site-ul nostru.

Venim cu o idee noua. Decoratiunile cu oameni de zapada sunt realizate, in scop caritabil, de copiii cl a-II-a E de la Liceul Grigore Moisil din Timisoara, sub indrumarea Casutei Copiilor. Banii obtinuti din vanzarea acestor simpatici omuleti (au fost vanduti cu 120 de lei) au ajuns in contul unui coleg de clasa, grav bolnav.

decoratiune_cu_oameni_de_zapada_din_cartonCe avem nevoie ca sa facem decoratiuni cu oameni de zapada:

* carton alb

* resturi de carton colorat

* resturi de panglici

* vata

* betisoare de frigarui

* bile din polistiren

* aracet

* carioci, foarfece

Cum facem o decoratiune cu oameni de zapada

Cartonul alb il pliati, pe latime, in trei parti. Puteti sa scoateti la imprimanta o plansa de colorat cu om de zapada si sa decupati omul de acolo. Astfel aveti un sablon dupa care trasati conturul pe cartonul alb.

Decupati dupa contur si veti avea trei oameni de zapada. Aveti nevoie de un numar pereche de omuleti, deoarece trebuie lipiti cate doi, spate in spate, pe un betisor de frigarui. Inainte de a-i lipi, desenati-le ochii, nasturii, gura, lipiti-le nasul din carton rosu. Pentru un farmec in plus, decupati din carton palarii de diferite forme si culori. Puteti sa atasati omuletilor si cate o crenguta de carton verde sau sa imitati o matura.

Din vata, rupeti usor bucati mici si faceti mici bilute pe care le lipiti pe marginea oamenilor. Supravegheati cu atentie copilul cand ajunge la aceasta operatiune, deoarece vata lasa scame si le pot inhala sau pot intra in ochi.

Din resturile de panglici, faceti mici fundite si lipiti-le, fie la palarii, fie sub forma de fular. Aceste panglicute vor oferi putina stralucire.

Mai ramane sa taiati in jumatati bilele din polistiren si sa infigeti betisoarele.

Decoratiunea cu oameni de zapada poate fi asezata pe pervaz, siiar printre omuleti puteti sa asezati alte bile din polistiren, vata sau chiar beteala de pom.

Distractie placuta!

Anotimpuri Decoratiuni Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *