Decoratiuni de Craciun din pasla

Aceste decoratiuni pentru bradul de Craciun sunt rapide, ieftine si foarte usor de facut. Le puteti face in orice forma doriti: cizmulite, clopotei, ingeri stelute, inimioare si chiar oameni de turta dulce.

Ce avem nevoie pentru a face decoratiuni de Craciun din pasla

1. Foarfece decorative, pentru fasonat

2. Pasla (fetru)

3. Nasturi, paiete, pietre pretioase sau semipretioase

4. Panglica

5. Vata

6. Lipici

7. Ac si ata

Cum facem decoratiuni de Craciun din pasla

1. Alegeti culoarea materialului, dati forma obiectului si taiati doua bucati, folosind foarfeca de fasonat. Aceeasi forma o folositi si pe un material de alta culoare, dar taiati la dimensiune mai mica o singura bucata, folosind foarfeca simpla.

2. Folosind lipici atasati forma mica peste forma mare si fixati-le bine. Coaseti butoane, paiete sau pietre, pentru decorare.

3. Fixati cu bolduri cele doua forme de aceeasi dimensiune si aceeasi culoare si coaseti-le impreuna lasand o parte necusuta ca sa puteti umple cu vata dupa care continuati sa coaseti. Nu uitati sa introduceti si o bucata de panglicuta, intre cele doua forme, ca sa aveti cum sa agatati obiectul decorativ.

Si mai simplu de lucrat sunt cizmulitele rosii ale lui Mos Nicolae, cizmulite care se folosesc chiar si de Craciun pentru a impodobi casa.

Procedati la fel ca in descrierea de mai sus, doar ca nu le umpleti cu vata ci cu dulciuri 🙂

Sursa imagini

Craciun, Mos Nicolae, Anul Nou Lucrari plastic, textile, foi gumate Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *