Deseneaza oua amuzante

Din categoria “Jocuri de Paste” face parte si urmatorul post. Scoateti la imprimanta mai multe pagini ale  oului desenat simplu si rugati copilul sa-l deseneze, sa-l orneze cum stie el mai haios: cu ochi strambi sau galesi, gura zambitoare sau limba scoasa, par galben ingrijit sau  ciufulit, maini, urechi, doar cercuri sau alte forme desenate si colorate cu creioanele colorate sau cu carioci. Poate folosi si hartie creponata pentru a atasa par sau hartie glasata pentru a da forma unor palarii, sepci sau fundite de par.

Pentru acei copii care mereu isi doresc activitati practice noi si, uneori, ori suntem in pana de idei, ori nu avem prea mult timp la dispozitie, aceasta lucrare pentru noi este simplu de urmarit, iar pentru ei este distractiva si usor de realizat. Dupa ce au colorat mai multe astfel de oua amuzante, le pot decupa si insira pe o ata colorata ca sa formeze o ghirlanda. Cred ca nu este greu sa-i gasiti un loc in camera copilului. 🙂

Imaginea simpla pentru imprimat:

Cateva idei de decorare:

Paste Planse de colorat

2 Comentarii

  1. wow ce idee grozava… mai ales ca acum Dante recunoaste in desen si reproduce expresiile faciale, aceste oua vor iesi haioase. deja avem cateva oua confectionate din scartaietoare, cu fete haioase, dar astea de aici sunt numai bune pentru desenat. multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *