Despre Casuta Copiilor


In acest blog puteti gasi numeroare idei de jocuri si activitati creative pentru copiii vostri.  Ideile sunt prezentate cat mai precise, fazele de lucru sunt descrise pas cu pas, iar sabloanele oferite sunt de mare ajutor.

Aproape toti copiii construiesc cu placere, mai ales daca lucreaza alaturi de frati sau parinti. Cei mici, in special, au nevoie de ajutor la unele lucrari, de aceea este important sa le aratam pasii de lucru, sa-i ajutam la manuirea foarfecii sau a lipiciului. In acest mod, lucru manual nu li se va parea o povara, ci vor descoperi adevarata distractie. Daca micutul vostru vrea sa schimbe ceva, ascultati-l, deoarece asta denota imaginatie si creativitate. Lucrarile noastre sunt sugestive si ar fi minunat daca ei ar veni cu idei noi.

Activitatile din timpul liber nu inseamna doar lucru manual. Pe blogul nostru gasiti si planse de colorat, muzica pentru copii, povesti si povestiri, jocuri in aer liber pentru diferite anotimpuri, jocuri de logica si perspicacitate, dar si materiale educative, de conduita, comportament in caz de pericole sau stari de disconfort.

Nota pentru parinti:

Fiecare parinte trebuie sa foloseasca propria judecata în alegerea activitatilor care sunt sigure pentru copiii lor. In timp ce copiii creeaza la domiciliu, faceti toate eforturile pentru a furniza idei de activitate care sunt sigure şi distractive pentru copii. Este responsabilitatea dvs. de a alege activitati care sunt in siguranta in propria casa.

Despre autori:

Amy P.

AmyMă prezint doar ca un părinte care iubește foarte mult copiii şi copilăria. Îmi răsfăţ copiii, pentru că asta este singura perioadă a vieţii lor în care pot şti ce înseamnă răsfăţul. Dacă nu eu, atunci cine ?

Ideea acestui blog mi-a venit atunci când am realizat că am nevoie de un loc în care să adun tot ce m-ar fi putut interesa pentru copiii mei şi pentru că am considerat că aceste informaţii ar putea fi utile şi altor părinţi, am ales să le fac publice. În timp, blogul s-a transformat într-un hobby, mai ales că am observat interesul cititorilor. Am lucrat la el cu tot mai multă pasiune şi dăruire.

Dacă aveți ceva de spus, dacă vreți să împărtășiți din cunostințele și experiențele voastre și altora, puteți să o faceți şi pe acest blog. Totul va fi retranscris într-o însemnare proprie, cu precizarea autorului.

Vă place acest blog? Atunci, vă rog să-l recomandați prietenilor, iar dacă aveți un site vă rog să utilizați linkul sub numele “Căsuța copiilor”.

Amy P. – Redactor si fondator


Rus Daniela

Rus Daniela, editor CasutaCopiilor.info Iubesc foarte mult copiii, imi place meseria pe care o practic, sunt o persoană sociabilă, cu simţul umorului dezvoltat, accept criticile ca fiind un lucru constructiv, nu îmi place să critic pe alţii decât în situaţii de forţă majoră. Sunt o persoană răbdătoare, îmi plac activităţile recreative, călătoriile (am descoperit de curând drumeţiile montane) si îmi place foarte mult să citesc.

Alte date despre mine:

  • Profesor în învăţământul primar şi preşcolar
  • Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei Babeş-Bolyai Cluj-Napoca
  • Educatoare la G.P.N. Balda, Jud. Mureş
  • Căsătorită si mamă a 2 copii, un băiat şi o fată (liceeni, cl. a X-a şi a XII-a)

Rus Daniela – Editor


Pamela Topciu

Sunt o persoana care se implică in absolut tot ceea ce face, iubesc copiii si meseria pe care mi-am ales-o, spun intotdeauna lucrurilor pe nume, sunt sociabila, am simtul umorului, imi plac foarte mult activitatile stil- hobby creativ, decupajele, diferitele tehnici de impaturire a hartiei (origami, kusudama etc.). Imi plac provocarile si implicarea in activitati de orice fel, sunt dechisa la noutate si accept cu fruntea sus orice esec.

 Alte date despre mine:

– Profesor in invatamantul primar si prescolar

– Absolventa a Facultatii de Litere (Romana-Engleza)- Universitatea din Pitesti

– Educatoare la Gradinita Waldorf din Rm. Valcea

Pamela – Editor


Cristian L. S.

  Sunt genul de persoană care apreciază ideile interesante și din acest motiv n-am putut trece cu vederea peste munca depusa de Amy la crearea și menținerea blogului original (casutacopiilornostri.wordpress.com), asa că i-am făcut o propunere si iată-mă aici, încercând să îmbunătățesc design-ul și structura blogului.

Când n-am nimic util de făcut intru pe blog, mai scriu câte un articol, mai șterg un comentariu, mai răspund la câte un email, s.a.m.d. Restul rămâne pe mana colegelor mele, Amy și Daniela; pe ele trebuie să le certați dacă nu găsiți noutăți atunci când reveniți pe blog :).

Pentru schimb de link-uri, publicitate, parteneriate și articole sponsorizate contactează-mă prin formularul de contact. Dacă vrei să faci parte din echipa de editori a blogului foloseste aceeași formă de contact sau trimite un email la cristianls.com[@]gmail.com.

Cristian L. S. – Webmaster


RUS DANIELA

Data naşterii: 21 mai 1971

Profesor în învăţământul primar şi preşcolar

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei Babeş-Bolyai Cluj-Napoca

Educatoare la G.P.N. Balda, Jud. Mureş

Căsătorită, 2 copii, un băiat şi o fată(liceeni, cl. a X-a şi a XII-a)