Felicitare pentru mama

Stiu ca Ziua Mamei a trecut, dar o felicitare pentru mama poate fi realizata oricand si cu orice ocazie. Astfel va propun modelul de felicitare pe care l-am realizat in acest an impreuna cu copiii de la grupa mea.

felicitare_pentru_mama

felicitare pentru mama

Ce avem nevoie pentru a realiza o felicitare pentru mama:

– carton A5 ( 1/2 A4)

– servetel cu imprimeu floral

– folie alimentara

– hartie colorata

– carton bej

– 2 fasii albe imprimate (“Atat de mult”, “te iubesc”)

– poza portret copil

– foarfeca

– perforatoare decorative

– lipici

Cum putem realiza o felicitare pentru mama:

 

Etapa 1:

Pe coala de carton se aseaza folia alimentara si peste se pune servetelul cu model floral intr-un singur strat (doar partea imprimata) cu imprimeul in sus si se calca cu fierul de calcat pentru ca folia alimentara sa fixeze servetelul de carton.

Etapa 2:

Din hartie rosie se decupeaza o inima si se lipeste pe mijlocul cartonului cu imprimeu si pe ea se lipesc diferite modele perforate cu ajutorul perforatoarelor decorative. In mijloc se lipeste o poza a copilului care a fost decupata in forma de inima.

Etapa 3:

De o parte si de alta a inimii se lipesc  cele 2 fasii de hartie alba imprimate cu textele “Atat de mult” si “te iubesc” si in capatul exterior se capseaza manutele de carton bej dupa ce au fost conturate pe carton si decupate.

Etapa 4:

Fasiile imprimate se impaturesc pe modelul evantaiului si se strang asezand manutele peste inimioara ca in imaginea de mai jos, urmand ca la deschiderea manutelor mama sa citeasca mesajul si sa descopere fotografia cu copilul ei.

felicitare-pentru-mama-2

Modelul a fost preluat de pe internet si modificat in functie de materialele disponibile si capacitatea de realizare de catre copii.

Spor la lucru!

Articol scris de Pamela

8 Martie Felicitari Lucrari pentru 8 Martie Lucru Manual

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *