Felicitare pentru tata

Si de ziua de nastere a tatalui copiii pot darui felicitari, cu atat mai mult daca sunt pasionati de lucru manual. Diana, la12 ani, a facut o felicitare pentru ziua tatalui sau care a impresionat cu adevarat. Tata era obisnuit sa vada la noi numai fluturasi, floricele, jucarioare, roz si a fost cu adevarat surprins cand a vazut felicitarea facuta de Dia, cu ocazia zilei lui de nastere. Era altceva… avea o tema legata de pasiunea lui cea mai mare, pescuitul. A admirat felicitarea indelung si i-am vazut in ochi reactia, de uimire, de mandrie, de placere deosebita.

Felicitarea este in totalitate realizata de Diana, incepand cu desenul si terminand cu montajul. Eu mi-am dat parerea asupra culorilor folosite si a designului.

Ce avem nevoie pentru a face o felicitare pentru tata

* cartoane colorate (tineti cont de tema aleasa)

* creion simplu si creioane colorate

* pix cu sclipici

* panglica ingusta

* coala alba pentru scris

* foarfeca

* scotch dublu adeziv

* adeziv

Cum facem o felicitare pentru tata

Prima data stabiliti dimensiunea felicitarii apoi taiati cartonul (copertele) pe care va veni totul montat. Din alte cartoane colorate (in cazul nostru albastru, verde si alb) taiati dreptunghiuri sau patrate, fiecare cu aproximativ 1 cm mai mic decat celalalt. Noi am preferat sa realizam o felicitare mare, patrata, pentru a putea surprinde clar toate elementele care ni le-am propus. Pe cartonul alb realizati desenul.

Nota 1: Daca nu aveti o imaginatie prea dezvoltata, cautati pe internet imagini usor de imitat (Diana s-a inspirat de pe internet).

Nota 2: Alegeti un desen in functie de pasiunea tatalui: pescuitul, fotbalul sau alt sport, masinile, jocurile, drumetiile, berea, marea s.a.

Toate cartoanele se lipesc, cu scotch dublu adeziv, pe cartonul suport.  Incepeti cu cartonul cel mai mare si terminati cu cel mai mic. Un design in plus este medalionul, realizat pe felicitarea noastra cu pestele desenat, medalion pe care voi puteti sa desenati un alt obiect.

Lipiti panglica cu adeziv, dar alegeti cu grija adezivul ca sa nu patati panglica. Cu pixul cu sclipici scrieti dedicatia.

In interiorul felicitarii lipiti o coala alba de hartie pe care scrieti mesajul.

Felicitari Felicitari pentru tata

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *