Felicitari de “Ziua profesorului”

Am realizat cateva felicitari simple, care pot fi oferite profesorilor cu ocazia sarbatorii “Ziua profesorului”. Am mai spus ca pentru mine este o dilema aceasta zi, insa vad ca se cauta foarte mult in aceasta perioada si mi-am propus cateva modele usoare, pe care sa le poata face orice copil.

Ce avem nevoie pentru a face felicitari pentru profesori

Aceste modele necesita doar carton alb, creioane colorate, carioci si lipici.

Cum facem felicitarile pentru profesori

Daca aveti posibilitatea sa scoateti la imprimanta imagini asemanatoare cu cele din felicitarile expuse, atunci va usurati putin munca. Daca nu, si ar fi mai bine sa optati pentru varianta aceasta, desenati singuri imaginile care doriti sa reprezinte mesajul vostru catre profesori.

Noi am ales marul alaturi de carti si caiete, deoarece, candva, acesta era un simbol al pretuirii profesorului de catre elev. Elevii aduceau cate un mar rosu si il oferea in dar doamnei invatatoare. Gestul, precum si simbolul, mi se pare foarte induiosator si am preferat sa aducem aminte, pe aceasta cale, de o metoda simpla, dar din inima, de mult uitata printre maldarele de linguseli moderne.

Colorati imaginea, decupati-o si lipiti-o pe cartonul coperta al felicitarii. Daca nu aveti imaginatie sau doar putin talent la desen, cautati pe internet o imagine asemanatoare si incercati sa imitati desenul. Puteti chiar sa asezati o hartie alba pe desktop si sa copiati imaginea.

Vezi si acest model deosebit de felicitare pentru profesori. Este chiar un mar facut din carton.

La multi ani, domnule/doamna profesor!

Felicitari Felicitari pentru profesori

2 Comentarii

  1. Din cate am aflat si eu, astazi este ziua educatiei, asa ca o felicitare ptr educatori si profesori reprezinta un gest frumos. Din pacate astazi nu putem merge la gradinita, dar ma voi gandi la ceva dragut pentru saptamana viitoare, doamnele educatoare ale lui Dante chiar merita. In masura in care vom reusi sa lucram ceva vom veni si noi in concurs, nu putem rata aceasta ocazie.

  2. deci chiar sarbatorim si noi in 5 oct. tot sunt nelamurita, deoarece nu citesc niciunde oficial despre aceasta sarbatoare.
    sunt sigura ca veti gasi ceva frumos ptr doamnele educatoare si astept cu nerabdare sa va vad ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *