Felicitari lucrate manual pentru Sf. Valentin

Din carton colorat, hartie colorata si panglici de diferite marimi si culori puteti face singuri felicitari pentru diferite ocazii. Azi va prezint cateva felicitari, special realizate pentru Sf. Valentin si Dragobete. Data trecuta v-am aratat felicitari facute cu tehnica quilling, azi doar decupam si ne folosim imaginatia asambland elementele ce le avem la indemana, pentru a realiza lucrari deosebite. In plus, va pun la dispozitie si modele de inimioare si alte modele numai bune de imprimat, decupat si de asamblat pentru a realiza propriile voastre felicitari.

Mi-ar placea sa va vad lucrarile realizate cu ajutorul imaginilor prezentate in acest post. Daca doriti sa mi le aratati, folositi contact si lasati-va adresa corecta de mail si voi lua legatura cu voi. Tot contact folositi daca doriti sa achizitionati felicitarile realizate de mine.

In galeria de poze de mai jos veti vedea si felicitarile mele, dar si modelele de care va spuneam. Pentru a le vedea in marime cat mai mare, dati click pe imagine si apoi inca un click pentru zoom, dupa care le printati.

Felicitari Felicitari pentru prieteni

7 Comentarii

  1. Pingback: Ce cadou sa fac iubitului/iubitei? | Adolescenti

  2. multumesc, ana. sper sa nu te superi ca am modificat raspunsul tau care era un “frumoase” foarte foarte lung 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *