Flori din inimioare de hârtie

Vreţi să învăţaţi să faceţi flori din inimioare de hârtie, pentru felicitări, invitaţii sau orice decoraţiune aveţi în plan, pentru diversele evenimente din viaţa voastră? Cred că ştiţi deja că există in comerţ fel de fel de perforatoare decorative cu ajutorul cărora putem să realizăm multe-multe elemente decorative pentru ora de abilităţi practice.

Vă arăt un model de floare realizată cu ajutorul acestor inimioare perforate din hârtie sau carton, iar mai jos găsiţi, cum deja ştiţi, câteva explicaţii despre cum se face…

flori_din_inimioare

Ce avem nevoie pentru a face lori din inimioare:

* hârtie divers colorată sau carton colorat

* perforator decorativ cu inimioară

* glitter

* lipici

Cum facem flori din inimioare:

Perforaţi 8 inimioare din carton colorat, una dintre ele va fi suportul celorlalte. Şapte dintre inimioare pliaţi-le pe jumătate şi lipiţi-le una câte una, sub forma de cerc pe inimioara rămasă, de preferat cu muchiile în aceeaşi direcţie. S-a format o floare, pe care o puteţi decora cu glitter şi apoi să o folosiţi pentru a finaliza o lucrare.

Notă: florile din inimioare pot fi folosite pentru realizarea felicitărilor, a tablourilor sau pentru a decora obiectele din camera copiilor.

Vă mai aşteptăm!

Incoming search terms:

  • cum se face o floare din inimioare

1 Comentariu

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.