Flori la lucru manual

Ce ne trebuie pentru a face flori la lucru manual

Flori lucrate manual (crafts) sunt realizate din materiale reciclabile: minipaharelele din hartie asemanatoare celor de la bomboanele de ciocolata sau briose, betisoare din lemn ramase de la inghetata, nasturi colorati, bumbac sub diferite forme (resturi de ata colorata, vata medicinala), petale de la florile din material textil, paiete, pietricele colorate si resturi de hartie glasata verde. In plus mai aveti nevoie de pensule, tempera, foarfece si lipici.

Cum facem flori la lucru manual

De obicei minipaharelele din hartie sunt albe, de aceea ar fi bine sa le pictati cu tempera in diferite culori vii, pastelate. Pictati cu tempera si betisoarele din lemn. Desi tulpinile sunt verzi, pentru a da un plus de veselie lucrarii voastre, pictati betisoarele in culori diferite, asa cum vedeti si in imagine. Lasati totul sa se usuce. Dupa ce se usuca vopseaua pe hartie, decorati cu ce aveti la indemana, din obiectele enumerate mai sus, apoi lipiti floarea din hartie de tulpina din lemn colorat. Din hartie colorata verde decupati forma frunzelor si lipiti-le pe tulpina din lemn.

Le puteti aseza in vase in care ati pus malai sau si mai bine, folositi un burete pentru aranjamente florare. Puteti sa le aranjati simplu, pe o foaie alba de hartie si sa formati astfel un tablou. Pentru a intregi tabloul, decupati din hartie colorata forma unui gard pe care il lipiti peste o parte din tulpinile florilor.

Lucrari pentru 8 Martie Lucru Manual

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *