Ghirlande vesele din hartie – Idei creative

Prima carte din colecţia Idei creative, pe care am aşteptat cu nerăbdare să o răsfoiesc, este Ghirlande vesele din hârtie. Bineînteles că, după ce am tot exclamat de uimire vreo jumătate de oră, ne-am aşezat la masă, cu toate cele necesare şi am început distracţia.

ghirlanda cu oite decoratiune

ghirlanda cu oite decoratiune

Editura Casa are o impresionantă colecţie de cărţi din seria Idei creative,  atât pentru activitaţi practice cu copii, acasă, dar mai ales la grădiniţe şi şcoli, cât şi pentru cei mari, pasionaţi deja de diferite arte (origami, quilling, croitorie, pictura pe sticlă, decoraţiuni interioare, modelaj, confectionarea bijuteriilor si accesoriilor si multe altele) sau chiar aflaţi  în căutarea unui hobby pentru dezvoltarea unor anumite abilităţi sau pentru începerea unei afaceri proprii. Cărţile conţin indicaţii precise,  precum şi şabloane, fiind astfel dedicate şi începătorilor şi deja iniţiaţilor.

Ghirlande vesele din hartie

Ghirlande vesele din hartie

Când am văzut coperta cărţii Ghirlande vesele din hârtie, primul gând a fost că pare un truc şi că nu voi putea să fac ceva atat de greu împreună cu copiii, însă după ce am citit instrucţiunile şi am văzut şabloanele mi-am dat seama că m-am inşelat şi chiar putem să facem şi noi acele minunăţii. Am început cu ghirlanda drăgălaşelor oiţe şi a ieşit o decoraţiune minunată. La început am lipit-o pe frigider, apoi am mutat-o pe peretele din camera Oanei şi când am văzut ce aer vesel dă încăperii mi-a venit ideea de a face din aceste ghirlande un brâu decorativ pentru pereţi. Încă lucrăm la el, dar o imagine ne-am făcut despre cum va arăta (vezi foto mai jos).

ghirlanda decoratiune

ghirlanda decoratiune

brau decorativ

brau decorativ pentru perete

Ce ziceţi? Nu v-ar plăcea şi vouă unul?

Dacă doriţi să comandaţi cartea, vizitaţi site-ul Editurii Casa.

Editura Casa - Idei creative

Editura Casa – Idei creative

Hartie si carton Lucrari diverse Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *