Hainute tricotate pentru copii intr-o colectie de site-uri

Tricotatul presupune creativitate, indemanare, rabdare, talent si daruire si de aceea imi place aceasta indeletnicire. Din pacate, nu sunt prea priceputa la tricotat, deoarece timpul nu-mi permite sa mai invat si aceasta indeletnicire. Am tricotat si eu, de cand am copii, dar modele simple, nimic pretentios. Puteti gasi pe internet modele de tricotaje pentru copii, dar pentru persoanele care “nu sunt prea bune prietene cu google”, m-am gandit sa le ofer o mana de ajutor. Am cercetat o serie de site-uri si am descoperit lucrusoare foarte frumoase, tricotaje pentru copii.

Unul din aceste site-uri ar fi http://www.knittinghelp.com/ . este de fapt un site cate centralizeaza alte site-uri care au ca domeniu de activitate tricotajele. Aici gasiti modele de pulovarase tricotate manual si pentru incepatori, modele cu ursuleti pentru pulovarase tricotate, rochite tricotate, jachete, vestute, jambiere, ciorapi, caciulite si cate altele.

Un alt centralizator de site-uri cu modele de tricotaje pentru copii este http://www.knittingpatterncentral.com/. Uf! Sunt peste 250 de legaturi, asezate in ordine alfabetica. Aveti nevoie de timp pentru a naviga si cerceta atat de multe modele.

Inca mai aveti timp si nu ati gasit ce va trebuie? Mai incercati si http://knitting.about.com/.

Am remarcat si cateva site-uri personale in care puteti gasi modele foarte frumoase de hainute tricotate pentru copii. De exemplu http://www.knittingonthenet.com. Ce mi-a placut aici? Caciulite sau seturi cu caciulite, pulovere cu gluga, hainute vesele pentru fete, pulovarase cu guler gros.

Nu m-am putut abtine sa nu aleg cateva modele de hainute tricotate pentru copii care mi-au ramas la suflet. Ce n-as da sa pot face si eu asa ceva!

 

A! Vezi si cartea More Knitting in the Sun: 24 Patterns to Knit for Kids . Aici gasesti accesorii tricotate, foarte simpatice pentru copii.

 

Lucrari diverse Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *