Harta Reciclarii Bucuresti

Asociația non-profit ViitorPlus, cu sustinerea GDF SUEZ Energy Romania, relanseaza oficial weekendul acesta (29 si 30 septembrie 2012) Harta Reciclarii Bucuresti, un instrument util tuturor celor care doresc sa recicleze si vor sa afle unde pot lasa diverse tipuri de deseuri (de la hartie si plastic, anvelope, ulei, telefoane, becuri si multe altele).

Evenimentul de relansare va presupune diferite activitati in aer liber, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR): ateliere de transformare in obiecte de arta a unor reciclabile, pictura pe sacose din panza, sesiuni de informare, colectare selectiva si premii pentru cei care recicleaza, distributia Hartii Reciclarii in format print.

Spot Oficial de sustinere Harta Reciclarii cu vedete – http://www.youtube.com/watch?v=zy8sZRyxQII

Dorim sa va invitam si pe dumneavostra sa participati, duminica, de la ora 11:00 cand va avea loc o parada de moda inedita cu piese vestimentare create din materiale reciclabile, designerii fiind elevi la scoala generala. De asemenea, persoane publice din lumea show-biz, reprezentanti ai unor institutii publice, ai asociatiei ViitorPlus si ai sustinatorului proiectului, vor vorbi despre Harta Reciclarii, necesitatea cresterii cantitatilor de materiale reciclate in Romania si vor interactiona direct cu publicul.

Informatii suplimentare despre Harta Reciclarii si despre evenimentul de relansare din acest weekend, puteti gasi in comunicatul de presa si in agenda evenimentului atasate.

Conditii de viata Diverse CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *