Imagini de colorat cu copii – dedicatie speciala de 1 Iunie

Am selectat o serie de imagini de colorat cu copii si cu activitatile lor preferate si le dedic special lor, cu ocazia zilei de 1 Iunie- Ziua copiilor.

Poate din imaginile prezentate va veti inspira si cand veti alege cadoul potrivit de 1 Iunie.

Imaginile sunt preluate de pe site-ul http://www.coloring-page.biz/index.php si daca le doriti in format mai mare, trebuie sa va logati pe site-ul respectiv.

Asadar sa incepem prin a le oferi cadourile mult asteptate, jucariile. Alegeti din imaginile de colorat cu: papusi, caluti de jucarie, ursuleti de jucarie, mingi, baloane, carucioare pentru fetite, trusa de medic pentru copii, sevalet pentru pictat, clovni, baloane, baloane de sapun.

Le mai putem oferi o zi de distractie in aer liber. Alegeti din imaginile de colorat: pe plaja- in nisip, in parc – pe topogan si pe hutulus, in bazinul cu apa, jocuri cu mingea, la pescuit, inalta zmeul, dans, in gradina, coarda, role.

Ce ar fi sa inceapa sa practice cate un sport nou? Alegeti din imaginile de colorat cu: badminton, skateboarding, fotbal, caiac-canoe, surfing, patinaj pe role.

Poate au crescut suficient de mari incat pot avea singuri grija de un animal de casa. Inspirati-va din imaginile de colorat cu: pisicute, catei, porcusori, rate, melci, pestisori.

Click pe “Noi planse de colorat de 1 Iunie” si gasiti imagini noi, cu urari de Ziua Copilului!

 

 

 

 

 

 

 

Coloreaza Ziua Copilului Planse de colorat

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *