In cautarea lui Dino

Baietii cu varste cuprinse intre 4-8 ani sunt cu adevarat indragostiti de dinozauri. Puteti sa le faceti o surpriza pregatind, pentru aniversarea zilei de nastere, o petrecere cu tema “Sapand dupa dinozauri”. Petrecerea este foarte usor de organizat si copiii vor fi foarte incantati.


Cumparati o jucarie dinozaur care trebuie asamblata. Cautati in magazinele de jucarii pachete care sa contina mai multe piese si odata montat, Dino sa apara suficient de mare. Cu un marker numerotati discret fiecare piesa si notati undeva numarul lor. Veti intelege imediat de ce.
Urmatorul pas este sa faceti o excursie pana la un depozit de constructii si sa cumparati cativa saci de nisip. Este o mizerie ieftina. De asemenea, cumparati si suficiente pensule.

Gasiti un loc frumos in curtea casei, imprastiati intr-o zona mica oasele lui Dino si turnati nisip peste ele.

In toiul petrecerii, toti copiii iau cate o pensula si pornesc “in cautarea lui Dino”.
Copiii se vor bucura de jocul in nisip curat, frumos si se vor simti ca niste mici exploratori.  Cu ocazia asta vezi si “Cum sa faci o fosila”.
Desigur, activitatea finala este construirea lui Dino.

Dragii nostri cititori, daca organizati astfel de petreceri pentru copiii vostri, va asteptam sa ne impartasiti si noua din ideile si experienta voastra.

Activitati de vara Diverse CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *