Inele quilling

Incepem cu inele quilling: quillingul este o activitate placuta si pentru copii si, dupa cateva modele mai usoare, pot trece cu curaj la ceva mai complicat, mai ales daca sunt mai marisori si vor sa-si faca singuri accesoriile sau chiar jucariile. Inelele quilling prezentate in acest articol nu au deloc un model atat de greu, cum pare la prima vedere. Am ales un model usor si rezistent, si anume, trandafirii quilling, realizati prin metoda plierii si rularii hartiei. Inelusele vor fi podoabe foarte simpatice pentru fetite si se vor simti ca niste printese cand vor purta inelele fermecate. Depinde de imaginatie… 🙂

Pentru a intelege mai bine cum se fac trandafirii, va invit sa urmati linkul de mai jos. Intre timp, iata inelele quilling, cu trandafiri:

Inele din hartie quilling

Inele din hartie- model quilling

 Cum procedam la realizarea inelelor quilling

Se lipesc mai multe fasii de hartie, una dupa alta, apoi se ruleaza direct pe deget, pentru a avea marimea necesara…  ca doar vrem sa purtam inelul. In continuare, se formeaza trandafirul de hartie. Se foloseste o fasie de hartie, de orice culoare, de 1 cm latime si 19 cm lungime, desi lungimea fasiutei nu este atat de importanta. Se procedeaza ca in linkul urmator:

http://www.allthingspaper.net/2010/02/folded-rose-tutorial.html

Trandafirul de lipeste pe veriga formata. Dupa ce se usuca aracetul, se trece la lacuirea bijuteriei. Se aplica 2-3 straturi de lac pe baza de apa. Lacul nu are miros intepator si se usuca foarte repede.

Vedeti si acest model de inel quilling cu trandafiri:

http://increations.blogspot.ro/2010/03/paper-ring-with-folded-rose-for-girls.html

Un alt model de inel quilling este cel cu floare formata din cinci petale, potrivit pentru domnisoare si doamne. De ce nu? Doar sa nu uitati sa-l dati jos de pe deget cand va spalati pe maini.

Inel quilling floare

Inel quilling floare

Quilling Quilling pentru copii

2 Comentarii

  1. mi-au iesit foarte bn kiar cineva mia zic cam-i da bani pe ele si ese frumos si cu steluta facuta din quilling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *