Inimioara cosulet, cadou de martie

Nu am reusit sa public tot ce am lucrat de martisor, asa ca, desi a trecut sezonul, tot voi face public lucrarile noastre, ca sa nu uit de ele in calculator pana la anu’. Inimioara cosulet prezentata azi poate fi daruita cu ocazia multor sarbatori si ar fi pacat sa nu va povestesc de ea. Initial a fost realizata pentru Dragobete, apoi am transformat-o in martisor, ca sa sfarseasca si ca un dragut cadou de 8 martie, si ghici ce… folosita pe post de felicitare.

inimioara cosulet cu martisor

inimioara cosulet cu martisor

Ce avem nevoie pentru a face un cosulet inimioara

* cartoane colorate de 19 cm/6 cm sau chiar de 15 cm/ 10.5 cm, adica jumatate, pe lungime, dintr-un carton A4

* panglica (optional)

* fasii de hartie, pentru floarea quilling

Cum facem cosuletul inimioara

Poate ati mai intalnit acest model de inimioara cosulet, fiindca este un model foarte dragut si tot mai multi oameni il folosesc la lucru manual. Si eu am luat modelul de pe un site, dar din pacate nu-l mai gasesc. Acolo explica foarte clar cum se impletesc cele doua bucati de carton, cu4 fasii. Alte modele prezentate, pe alte site-uri, sunt mai complexe, cu mai multe fasii impletite, dar mie nu-mi place prea mult acel cosulet. Eu am incercat sa fac un desen in Paint, fiindca nu am reusit sa fac si poze in timpul lucrului, dar nu stiu cat de explicite vor fi.

schita inima impletitaCateva modele de inimioare cosulete, decorate cu flori (din pacate, nu am reusit sa pozez toate modelele). Cu sinceritate va spun ca aceste inimioare decorate au fost un succes in luna martie.

cadou de 8 Martie

cadou de 8 Martie

 

cosulet inimioara cu martisor

cosulet inimioara cu martisor

inimioara cosulet - felicitare de 8 martie

inimioara cosulet – felicitare de 8 martie

Imaginea de mai sus am numit-o “felicitare de 8 Martie, deoarece in interiorul inimioarei (la cererea beneficiarului) am atasat o jumatate de coala, decorata, perforata pe margini, folosita pentru transmiterea unui mesaj.

rame flori pe colt

rame flori pe colt

Felicitari quilling Martisoare quilling Quilling

7 Comentarii

  1. Sincer, Rux, din explicatiile date pe site-ul de care spuneam nu am inteles mai nimic, asa ca, atat am rasucit bucatile de carton, pana am reusit sa le montez, sa le impletesc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *