Intalnire cu Mos Nicolae la Timisoara

Legenda spune ca spre deosebire de Mos Craciun, Mos Nicolae nu se arata niciodata. A fost dintotdeauna foarte grabit, caci intr-o singura noapte trebuie sa colinde un intreg mapamond…

Dar incepand de anul asta s-a hotarat sa schimbe putin acest comportament milenar. Si-a dat seama ca intr-o lume cu ochii pe ceas, in care muncim mult, foarte mult, adevaratele valori precum prietenia, imbratisarile si zambetele cristaline, conversatiile cu cei dragi sunt cele mai importante lucruri. mai important decat orice cadou costisitor. E prea trist ca uneori nu ne creem timp pentru a asculta ceea ce copiii nostri dragi vor sa ne spuna. Inainte de a incepe in seara sa mearga pe la fiecare pentru a lasa in ghetute cadouri, anul acesta Mos Nicolae vrea sa imbratiseze copii (si parinti, de ce nu?),sa asculte poezii (parinti pregatiti-va, caci copiii précis s-au pregatit!) ,sa citeasca scrisorele, sa vada zambete si emotii!

Va asteapta, asadar, cu mare drag in data de 5 dec. 2011 intre orele 17-19, la sediul asociatiei EDU SUPPORTERS din str. Independentei nr. 24 (demisol).
Intrarea este gratuita. Consumatia de la cafenea este contra cost, insa optionala.

Concursuri:

Pentru mai multe detalii vezi pagina

http://edusupporters.wordpress.com/

Diverse CC Pregatiri de sarbatori

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *