Jucarii din aţă

Jucariile din aţă sunt trimise pe adresa noastră de contact de una dintre cititoarele acestui blog si îi mulţumim din suflet, atât pentru faptul că ne urmăreşte, dar mai ales pentru că s-a inspirat din lucrarile prezentate de noi si ne-a răsplătit prin cea mai frumoasă metodă posibilă, cu fotografii ale creaţiilor.

Nu ştiu dacă am permisiunea de a afişa numele cititoarei noastre, asa ca voi folosi doar iniţialele, doamna T.L. s-a inspirat după caracatita din fire de lâna prezentată in februarie 2010 si iată ce a ieşit:

caracatita din ata

caracatita din ata

caracatita din ata cocheta

caracatita  cocheta

Păpuşi din aţă am prezentat in iunie 2011 si vă mărturisesc că sunt jucăriile noastre preferate, iar doamna T.L. ne-a prezentat:

papusa mare din ata

papusa mare din ata

papusele din ata

papusele din ata

Puişorii pe care deja i-aţi văzut in pozele anterioare, au fost prezentate pe blogul nostru de către Pamela, unul dintre autorii acestui blog. Vedeţi articolul!Doamna T.L. a lucrat cu copiii dânsei aceşti haioşi şi drăgălaşi puişori din aţă:

puisori jucarii din ata

puisori jucarii din ata

puisori haiosi din ata

puisori haiosi din ata

Dacă aveţi şi dumneavoastră creaţii inspirate de pe blogul nostru, vă rugăm sa ne trimiteţi poze să le vedem şi noi. Cum spuneam, este cea mai mare apreciere pentru munca noastră.

Vă mulţumim!

Jucarii Lucru Manual

2 Comentarii

 1. Vă mulţumesc pentru că existaţi şi ne inspiraţi. Eu sunt bibliotecară la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova. Din anul 2007, în fiecare vară, secţia în care lucrez( audio-video şi American Corner Craiova) organizează un program de vacanţă pentru copii cu vârste până în 14 ani – Fun in Summer.
  Mă ajută şi voluntarii : eleve de liceu şi studente la Facultatea de litere sau Psihologie care încearcă să câştige experienţă în activitatea cu copiii.
  Copiii învaţă prin jocuri stima de sine, integrarea în grup, reguli pentru o viaţă sănătoasă, urmăresc filme, învaţă cântece în limba engleză, şi multe alte lucruri care îi amuză.Ca să îi atrag, mereu trebuie sa aduc ceva nou.
  Încerc să le cresc încrederea în forţele proprii prin diverse proiecte cum ar fi un semn de carte, un şoricel, un căţel, o pisică… facute de ei. Îi învăţ să “croiasca” pe hârtie colorată, cu şabloane de carton ( părţile componente le-am făcut separat ca nişte şabloane).
  Le-am explicat cum aşezăm şabloanele ca să nu facem risipa de hârtie colorată.
  Când am vorbit de sistemul nostru solar am facut un soare cu raze mânuţe care i-a amuzat foarte tare.
  Mulţumesc mult pentru idei şi fotografiile pe care nu stiu cum sa le atasez, releva cât de folositosre sunt ideile pe care le publicaţi.

  Cu stimă.
  Carmen Tică

  PS. Mulţi dintre copii, sunt din familii dezorganizate, cu posibilităţi materiale reduse sau daţi în plasament la mame sociale. Se bucură să vină să petreacă timpul la bibliotecă în cadrul unor astfel de programe. Unii dintre ei, capătă curaj si vin singuri să vadă filme, să înveţe enegleză cu ajutorul cursurilor individuale şi interactive pe calculator, să asculte cărţi audio, să citească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *