Lucru manual la gradinita

Lucru manual e un mod placut de a petrece timpul si pentru copii si pentru parinti. La gradinita, alaturi de doamnele educatoare care dispun de simt artistic, copiii deprind primii pasi in aceasta activitate si sunt cu atat mai entuziasmati cand au alaturi colegi care au aceeasi preocupare, cu care pot face schimb de idei, se pot ajuta intre ei sau chiar concura.

Si acasa alaturi de noi, parintii, lucru manual pentru copii este o activitate distractiva atunci cand vrem sa ne relaxam alaturi de ei. Putem impreuna sa indoim, decupam si lipi hartia, sa facem tablouri, felicitari, invitatii, figurine si jucarii din materiale necostisitoare sau reciclabile.

Iata cateva din lucrarile copiilor de gradinita. Ele au fost realizate cu ocazia sarbatorilor de primavara, 1 Martie si 8 Martie.

Prima imagine prezentata este foarte usor de realizat, iar rezultatul este remarcabil. Din hartie colorata s-au decupat doua flori care au fost capsate una de alta pe un pai de plastic.

Aici, componentele ghioceilor au fost desenate pe hartie, copiii le-au decupat si lipit cum s-au priceput ei mai bine. 🙂

Nu sunt frumoase aceste micute felicitari? La realizarea lor s-a folosit carton colorat, hartie colorata si foi gumate. Felicitarile au fost oferite mamelor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Aspectul acestor lalele a fost imbunatatit imediat cum copiii le-au desenat, cu carioci, ochisori si o gurita zambitoare.

Si nu in ultimul rand, un pom plin cu fluturi 🙂

Hartie si carton Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Acest articol nu prea m-a ajutat. Lucrarile se repeta,si nici nu sunt cine stie ce! Dupa parerea mea trebuie sa adaugati mai multe activitati de iarna incluzand zapada, bucuria copiilor ca afara ninge etc.

  2. Nu prea inteleg ce se repeta. Lucrarile sunt de la grupe diferite de copii. Daca vrei lucrari de iarna cauta pe banda roz, sub titlul blogului, la categorii.

  3. Foarte drăgălașe sunt lucrările celor mici!!Mi-am notat ideea cu fluturașii!Mi se pare cea mai frumoasa!O vom încerca și noi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *