Martisoare, felicitari si tablouri Quilling

Cele mai originale cadouri de 8 Martie constau in martisoare, felicitari si tablouri Quilling. De ce spun asta? Deoarece e imposibil sa gasesti doua martisoare Quilling la fel. Vrei sa iti dam idei? Uite:

Felicitari Quilling

O asa felicitare ar fi mandra sa primeasca orice mamica! Daca vrei un martisor original, uite cateva idei:

Martisoare Quilling

Martisoare Quilling foarte frumoase

Daca ai foarte multa rabdare si esti pasionat de arta de a rula hartia, atunci de ce sa nu faci cadou mamei un tablou Quilling?

Tablouri Quilling

Acum ca te-ai inarmat cu idei, pune manutele la treaba. Daca nu stii ce inseamna Quilling si vrei sa afli mai multe pe aceasta tema, fa Click Aici.

NOU: Felicitari quilling pentru Ziua indragostitilor

16 Comentarii

  1. Buna, Alsa!
    Decupezi mai multe petale, din hartie colorata, de preferat mai subtire (gen foite). Petalele trebuie sa fie crestate in partea superioara si de lungimi diferite. Indoi colturile petalelor si le lipesti pe un cerc din hartie de aceeasi culoare. Cercul trebuie sa fie deja lipit pe felicitare. Le suprapui, incepand cu petalele mai lungi si terminand cu cele scurte. In interiorul florii, din acelasi tip de hartie subtire, lipesti floarea portocalie. Taie fasii de 4-5 mm latime, le crestezi pe toata lungimea lor si le rulezi pe acul pentru quilling, lipesti, apoi le desfaci si le dai forma.
    Sper ca am fost destul de explicita. :)

  2. Buna! Stiu si eu sa fac foarte multe lucruri si cand am vazut ultima imagine de pe site-ul acesta am incercat si eu sa fac asa. Mi-a iesit exact ca in imaginea de mai sus! Dar am facut-o si nu i-am aratat-o inca mamei mele. O voi da de 8 Martie! Eu sunt la un club de origami din Iasi si fac foarte multe lucruri acolo! Este superb! Daca aveti o intrebare puteti sa mi-o puneti! Voi fi bucuroasa sa va raspund! Succes tuturor!

  3. Nu se fac chiar asa de greu…dar trebuie sa ai rabdare pentru a`ti iesi bine…Eu la primele ma tot enervam caci nu`mi iesea…Dar, m`am invatat!…Succes celora ce vor sa faca astfell de felicitari`;)!

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.