Martisoare si felicitari pentru 8 Martie

8 Martie se apropie cu pasi repezi si constatam uneori ca nu ne ajunge timpul cand lucram cu manutele noastre felicitarile si martisoarele care dorim sa le daruim.

 Click aici pentru mODELE NOI de felicitari pentru 8 Martie

Click aici pentru alte modele de martisoare!!!

martisoare_lucrate_acasa

La ora de lucru manual de azi invatam sa facem mai multe obiecte. Confectionam felicitari din hartie glasata, invatam printr-o metoda foarte simpla cum sa facem o inimioara din hartie (origami) si, chiar daca azi nu mai avem timp sa daruim martisoarele realizate acum, ne putem exersa maiestria pentru alte ocazii.Cum facem felicitari pentru 8 Martie

 

1. Felicitarea din prima imagine este confectionata din mai multe materiale. Va prezint intai inimioara origami, care are rol, pe felicitare, de vaza de flori (ghiveci pentru flori). Dupa confectionare, inimioara se lipeste pe cartonul colorat.

2. Pe sarmulite subtiri, de diferite dimensiuni, rulati staniol. Veti realiza tulpinile florilor si alte imagini decorative, dupa preferinte.

3. Confectionati felicitarea dupa propria voastra imaginatie.

4. Felicitarea din a doua imagine este de fapt o foaie de hartie in format A4 pe care eu am copiat o imagine din calculatorul meu. Foaia am pliat-o in 3 parti ca sa o aduc la dimensiunea dorita. Am rulat staniol (de data asta fara sarmulita) si am decorat hartia. Foarte simplu!

Cum facem martisoare simple

1. Aveti nevoie de paste fainoase (macaroane), tempera, carton colorat si snururi pentru martisoare. Macaroanele se picteaza in culori vii si se lasa sa se usuce, apoi se fac diferite ornamente _ punctulete, liniute, sau alte combinatii de culori (se pot vedea in prima imagine).

2. Hartie creponata, hartie glasata si snurulete alb-rosu pentru martisoare. Din bucati de hartie realizati florile, pe care le legati cu snuruletul alb-rosu. Puteti sa le pictati din loc in loc cu tempera.

Diana-11 ani

Felicitari Felicitari de martisor Lucru Manual Martisoare

5 Comentarii

  1. Pingback: Alte felicitari pentru 8 Martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *