Martisoare simple, din hartie

Sunt o multime de idei de martisoare simple. Stim sa reciclam materialele refolosibile din jurul nostru, stim sa ne folosim imaginatia si sa imbinam materialele intre ele, stim sa decupam, sa lipim, asadar stim sa facem si simple martisoare, chiar si din hartie, dar care sa fie la fel de frumoase ca cele pe care le gasim la tarabe. Unul din cele mai usoare modele este cel prezentat in imagine, mai jos.

martisoare simple, din hartie

martisoare simple, din hartie

 Ce avem nevoie pentru a face martisoare simple, din hartie

* resturi de cartoane colorate, perforator decorativ – model floare sau fluture, aracet, nasturi vechi, margele, lipici cald, snur martisor, carton suport, punguta ambalaj

Cum realizam martisoarele simple, din hartie

Cu ajutorul perforatorului decorativ, vezi Dacomag, perforam din resturile de cartoane colorate cate 3 flori pentru un martisor. Suprapunem florile, iar primelor doua flori le ridicam petalele. le lipim intre ele cu aracet. Deasupra, lipim cu lipici cald (pistol de lipit cu silicon) nasturele sau margica potrivita. Intre ultima floare si cea de-a doua infasuram snuruletul alb-rosu, de martisor si facem o fundita. Fundita o capsam, chiar la nod, pe cartonul suport, apoi ambalam totul in punguta ambalaj.

Eu sunt sigura ca martisoarele voastre vor fi pe placul prietenilor, cu atat mai mult daca le spuneti ca sunt realizate de voi.

Distractie placuta!

 

Hartie si carton Lucru Manual Martisoare

4 Comentarii

  1. Multumesc, Valy! sincer iti spun, in realitate sunt mai frumoase, unele sunt elegante, altele vesele si colorate, dar toate sunt foarte frumoase. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *