Marul – decoratiune lucrata manual

Marul – decoratiune lucrata manual, realizat din material textil, hartie creponata rosie si verde, carton colorat verde, sarma si o ramurica dintr-un copacel. Mii de scuze ca nu scriu un text detaliat, asa cum obisnuiesc sa o fac pe casuta, insa criza de timp ma prinde din urma, multe planuri, multe proiecte si ma lasa si inspiratia.

Cum se face un mar decoratiune

Materialele folosite le aveti in imaginea de mai jos. Lipseste haria creponata verde si sarma. M-am grabit sa fac poza si nu aveam toate materialele pregatite.

Se taie o bucata patrata din materialul textil rosu. Este important sa fie material rosu ca sa nu se vada prin hartia creponata diferenta de culoare. materialul textil se impacheteaza in hartie creponata. In partea superioara, unde am adunat materialul, se introduce ramurica. Hartia creponata se infasoara in jurul ramurelei si se lipeste cu aracet.

Imbracati o bucata de sarma in hartie creponata verde si infasurati-o in jurul ramurelei pentru a-i da stabilitate. Lasati sarma mai lunga pentru a putea forma, din ce ramane, o frunza. Din carton verde decupati frunza de mar si lipiti-o de codita.

Daca aveti timp si rabdare, puteti sa faceti mai multe astfel de mere si sa le asezati intr-un mic cos de nuiele.

Lucrari diverse Lucru Manual

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *