Masti lucrate manual

Gasim o oferta variata de masti cu imagini ale animalelor, dar eu cred ca mastile lucrate manual ne aduc mai multa satisfactie si poate uneori sunt mai reusite decat cele imprimate. Aceste masti le puteti folosi cu diferite ocazii. De multe ori avem nevoie de ele la serbari sau petreceri ale copiilor.

Pentru ca e sezonul iepurasului de Paste va prezint masti cu iepuras si puisor. Sunt foarte usor de realizat si daca sunteti multumiti de sabloanele pe care vi le prezint le puteti copia si apoi desena pe carton colorat, astfel munca va va fi usurata si veti castiga timp. Recunosc ca sablonul iepurasului nu e foarte reusit, dar rezultatul final mie imi place.

Ce avem nevoie pentru a lucra masti

*carton colorat, foi gumate, hartie creponata pentru mustati, lipici, foarfeca si cutter. Atentie sa nu ajunga copiii la cutter.

Mai jos aveti sabloanele si alte imagini ale acelorasi masti.

Sablon masca iepure

Sablon masca puisor

Masca de iepuras facuta din foi gumate nu are sablon, pentru ca este usor de realizat. Desenati cu creionul pe foaia gumata forma unor ochelari de protectie. Separat desenati urechile si apoi decupati.

Fetele mele s-au bucurat foarte mult  aceste masti si le-au impartit frateste: una pentru Oana, una pentru Dia si una pentru mama si tata. 🙂

Lucrari plastic, textile, foi gumate Lucru Manual Serbari si Carnavaluri

3 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *