Atelier de lucru manual la Edu Supporters

La multi ani, dragii mei cititori! Imi cer scuze ca nu am apucat sa las pe blog mesajele de sarbatori, asa cum ar fi fost normal. Sper ca ati avut sarbatori minunate, ca ati petrecut cu drag alaturi de familie si de cei iubiti. Noul An sa va aduca tot ce va doriti! Multumesc tuturor pentru urari si pentru cadourile primitea cu ocazia sarbatorilor de iarna.

De cateva luni Casuta Copiilor este, neoficil, partener Edu Supporters, o asociatie non-guvernamentala nou infiintata, in Timisoara. Cine este Edu Supporters si care sunt valorile asociatiei puteti citi pe blogul http://edusupporters.wordpress.com/

Asociaţia pentru educaţie, mediu si dezvoltare durabilă  EDU SUPPORTERS are ca scop conştientizarea populaţiei cu privire la importanţa pe care o are educaţia şi cultura în viaţa unui om, dezvoltarea potenţialului uman şi a spiritului civic în scopul formării unor cetaţeni responsabili, implicaţi activ în acţiuni de protejare a naturii şi de dezvoltare a comunităţilor în care trăiesc.

Oana, Diana si cu mine ne-am implicat, fiecare dupa posibilitati, pentru ca asociatia sa ia startul in bune conditii. Am contribuit la “estetizarea” noului sediu, la pregatirea lui pentru evenimentele lunii decembrie.  In 5 decembrie am avut Intalnire cu Mos Nicolae, iar in 23 decembrie l-am asteptat pe Mos Craciun la Edu Supporters. Mai multe detalii despre aceste evenimente aflati daca urmati linkurile.

La intalnirea cu Mos Craciun, Casuta Copiilor a pregatit si un atelier de lucru manual pentru mamici si copii. Am realizat impreuna globuri si alte decoratiuni pentru brad, iar cei mai harnici au invatat sa-si faca propriile felicitari pentru Craciun. Parerea mea este ca atelierul a fost un succes. Atat mamicile cat si copiii au fost foarte preocupati de cartoanele colorate, panglicile si  sclipiciurile care umpleau masa. Modele au fost usor de realizat, dar de efect. Una din podoabele realizate a fost Bradutul din carton prezentat pe acest blog si globurile din imaginile de mai jos. Modelul de felicitare realizat este Braduti pe felicitarea de Craciun.

Implicarea noastra nu s-a oprit aici. Mai stiti cercelusii pe care vi i-am prezentat inainte de sarbatori? Puteti sa-i vedeti pe blogul meu de creatii Cercei quilling de Craciun. Banii obtinuti din vanzarea lor, adica 140 lei, i-am donat asociatiei Edu Supporters, in intentia de a sprijini, macar putin, un inceput greu, o idee frumoasa si mult entuziasm.

Nota: Asociatia Edu Supporters nu are nicio legatura cu acest articol.

atelierul offline al casutei Craciun, Mos Nicolae, Anul Nou Diverse CC Lucru Manual

4 Comentarii

  1. Un An nou, proper si armonios va urez, draga Amy, tie si fetitelor tale. Sunt minunate gesturile tale de sustinere pentru aceasta asociatie; rareori aflu de oameni ca tine care sa sustina cu atatea gesturi de incredere si de prietenie, de munca si daruire cum faci tu. Esti un suflet minunat si iti doresc sa organizezi cat mai multe ateliere creative de succes! Mii de imbratisari!

  2. Un An Nou minunat va dorim si noi, draga Maria!
    Multumim din suflet ptr cuvintele tale. Ne bucuram ca am avut ocazia sa participam la actiuni asa frumoase. Pentru noi a fost o onoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *