Narcise si stanjenei din hartie colorata

Narcise si stanjenei din carton si hartie colorata, realizate de copii la gradinita.

Din imagini se vede cat de usor sunt de realizat si ce flori frumoase veti avea la sfarsitul lucrarii. Florile imbunatatesc aspectul clasei, camerei copiilor sau chiar biroul de lucru al mamei, daca hotarati sa le faceti cadou de 8 Martie.

Pozele sunt facute la o gradinita din Timisoara, prin amabilitatea doamnei educatoare.

Ce avem nevoie pentru a face narcise din hartie colorata

* paie pentru baut

* hartie creponata verde si portocalie

* carton colorat galben

* lipici

* foarfeca

Cum facem narcise din hartie colorata

Dupa cum vedeti, paiele au fost infasurate in hartie creponata verde. Din aceeasi hartie decupati frunzele, pe care le infasurati putin pe tija florii si lipiti cu lipici pentru hartie.  Pe carton galben, desenati un contur sub forma de stea cu margini usor rotunjite, apoi decupati. In mijlocul stelei galbene faceti un orificiu prin care treceti tija verde. Infasurati capatul trecut prin floarea galbena cu hartie creponata portocalie. Aceasta hartie  are doua roluri: intai completeaza floarea de narcisa, apoi nu permite tijei sa alunce.

Daca doriti sa pastrati florile ca ornament pentru clasa sau camere, infigeti florile intr-un polistiren pe care puteti sa-l impachetati tot in hartie creponata verde.

Cum facem stanjenei din hartie colorata

Stanjeneii sunt realizati din hartie colorata. Taiati petalele, infasurati-le in jurul paielor, apoi infasurati hartia verde pe tija, prinzand cu atentie si petalele.

Hartie si carton Lucrari pentru 8 Martie Lucru Manual

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *