Om de zapada – decoratiune pentru gradinita

Anul acesta nu am postat pe Casuta Copiilor nicio lucrare cu oameni de zapada, cu toate ca sunt personajele mele preferate, in acest anotimp. Oamenii de zapada sub forma unor cercelusi quilling i-ati vazut pe blogul meu pentru creatii?

Pentru gradinita, acest om de zapada este o decoratiune foarte frumoasa daca este lucrata la dimensiune mai mare. Aplicati-l pe o foaie mare sau pe un carton si afisati-l sub forma de tablou.

Daca doriti, puteti sa-i creati si “atmosfera”, cum a incercat si autoarea acestei lucrari, aplicand la baza omului de zapada cativa fulgi din hartie decupati dupa model.

Gasiti aici imagini de colorat cu oameni de zapada. Scoateti la imprimanta desenul favorit, colorati imaginea si decupati. Pentru un aspect mai frumos, decupati separat accesoriile omului de zapada si aplicati-le ulteroir cu ajutorul buretelui dublu adeziv sau inlocuiti unele accesori cu cele facute de voi: manusi, fundite, palarioare, fulare, fulgi de zapada, maturi, acadele, vasc etc.

Va reamintesc si de acest joc de iarna pentru copii, care are darul de a tine copilul ocupat si concentrat, asemeni unui joc de puzzle.

Anotimpuri Craciun, Mos Nicolae, Anul Nou Lucru Manual

2 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *