Pernute jucarii

Pernutele jucarii sau decorative, cum ar spune unii, sunt ultimul nostru hobby, al fetelor de pe casuta copiilor. Am gasit pe internet extrem de multe modele fumoase cu tot cu sabloane. Trebuia doar sa mai stim sa manuim masina de cusut si puteam trece la treaba. Putin ne descurcam si la masina de cusut, dar fiindca fetele mele vor sa invete sa coase si cu mana, mare parte a pernutelor au fost astfel cusute.

Dia a ales sa coase o pernuta broasca testoasa, datorita simbolului acesteia si a iesit o jucarie draguta, dar si o perna numa’ buna de tinut in brate. A folosit niste resturi de materiale si a umplut pernuta cu puf special.

 

pernuta broasca testoasa

 

 

pernuta_broasca_testoasa

Pernuta decorativa a Oanei este un model mai usor, adaptat varstei ei. Am ales sa facem pernuta sub forma de casuta de pasari pe care a decorat-o cu o pasare din fetru colorat, usor de lucrat fiindca nu se destrama. A cusut cu mana partile mai mari ale pasarii si a lipit cu aracet detaliile. A umplut pernuta cu puf special si eu am inchis pernuta.

Materialul folosit pentru aceasta perna decorativa este subtire si din aceasta cauza este indicat sa se foloseasca si un dos pentru perna ca sa nu iasa puful.

pernuta_decorativa_copii

 

Decoratiuni Jucarii Lucru Manual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *