Planse de colorat cu dinozauri

Am postat mai jos imaginea unei machete cu dinozauri, realizata de copii la gradinita. Bineinteles ca aveti nevoie si de imagini de colorat cu dinozauri, pentru a realiza macheta propusa, asadar va prezint o colectie de planse de colorat cu dinozauri. Imaginile le scoateti la imprimanta, le colorati, apoi le decupati si puteti sa realizati propria voastra macheta. Daca doriti sa folositi mai multe elemente specifice timpurilor in care au trait dinozaurii, puteti sa va inspirati din plansele de colorat prezentate si sa incercati sa imitati, cu ajutorul hartiei colorate si a lipiciului, mediul in care au trait acestia, sau sa va inspirati din video prezentat mai jos.

Cu totii suntem fascinati de aceste reptile de mult disparute, iar copiii cu atat mai mult, deoarece abia le descopera si au multe de invatat despre ele.

Mai jos de plansele de colorat, puteti asculta si un cantecel despre dinozauri. Video prezinta imagini desenate si colorate ale dinozaurilor, denumirile lor precum si habitatul lor natural.

Planse de colorat cu dinozauri

 

Coloreaza natura Coloreaza pasari si animale Diverse CC Fise didactice, jocuri Muzica pentru copii Planse de colorat

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *