Planse de colorat pentru baieti

In urma cu cateva luni, cand am dorit sa ofer cadou unor copii de la gradinita cateva planse de colorat, mi-am dat seama ca nu am pe blog planse de colorat special pentru baieti. Imi doream imagini cu masini de tot felul, masini mici, tractoare, excavator, masinuta de golf, tancuri, masini de curse sau cu roboti, pirati si personaje din desene animate indragite de baieti. Am inceput o cercetare si sper ca am gasit planse de colorat care sa placa baietilor indiferent de varsta.

Pentru multe alte planse de colorat, cu mijloace de transport, va invit sa vizitati http://www.coloring-pages-kids.com unde veti gasi desene, pentru toate gusturile si pentru toate varstele, cu avioane, barci, autobuze, masini, baloane cu aer, vehicule militare, motociclete, trenuri s.a.

Uimitoare planse de colorat pentru baietii dumneavoastra gasiti si pe site-ul http://www.coloring-pages-book-for-kids-boys.com/. Aici veti gasi planse de colorat cu militari si uniforme diferite (vikingi, samurai, ninja s.a.), insigne si alte simboluri ale echipelor de fotbal, baschet sau hochei din S.U.A., masini pentru constructii, personaje din Pokemon, Mario, Razboiul Stelelor, Piratii din Caraibe, instrumente muzicale si multe multe altele.

Daca doriti planse de colorat cu personaje fantastice vizitati http://www.coloring.ws unde veti gasi uimitori dragoni, centauri, zei din mitologia greaca, regi si printi, monstri si creaturi mitologice (ciclopi, elfi, himere, gnomi, griffini, minotauri, meduze s.a.), unicorni si toate cele care nu vi le puteti imagina 🙂

Coloreaza diverse Coloreaza personajele preferate Planse de colorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *