Podoabe din frunze de toamna

Lucrarile din frunze de toamna sunt trimise prin bunavointa Cristinei H, invatatoare la scoala din Cucorani, jud. Botosani, careia ii multumesc pe aceasta cale ca a ales sa ne prezinte si noua cum se distreaza toamna elevii dansei.

De data aceasta nu stiu daca toamna a fost sursa de inspiratie pentru fete sau toamna a fost cucerita de furmusetea fetelor si le-a ales drept manechine, pentru a-i prezenta creatiile anului 2011. Oricum ar fi, ele fac echipa buna impreuna. Eu le-am dat si nume:

Mama Toamna are o coafura strict formata din frunze. Culorile care se poarta in aceasta toamna sunt: rosu carmin, maro roscat, verde pepit cu galben.

Zana Toamna are parul din panus de porumb si poarta coronita din frunze, in culorile anului 2011.

Mandra Toamna si-a prins in parul din panus de porumb un accesoriu, format din frunze de culoare rosie. Este cu adevarat mandra!

Si o ultima lucrare, care nu apartine Cristinei H, ci Oanei mele este cea de mai jos care o prezinta pe Barbie imbracata intr-o rochie din frunze de toamna.

Anotimpuri Lucru Manual

7 Comentarii

  1. Doamne cate restante aveam aici la Casuta; am lipsit cam mult! Felicitari Cristinei si Oanei! Toamna e un izvor nesecat de inspiratie si culoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *