Posetuta din carton

Posetuta din carton o puteti realiza si voi daca aveti un sablon. Scoateti la imprimanta sablonul de mai jos si pastrati intocmai dimensiunile de indoire, altfel posetuta va avea defecte. In continuare, o impodobiti cu ce vreti voi: flori si fluturi din hartie colorata, panglicute, fundite, sclipici, lipici cu sclipici, quilling. Orice material hotarati sa aplicati pe posetuta din carton, se poate lipi cu aracet. Daca aveti pistol de lipit cu baghete de silicon, e si mai bine, dar chiar puteti avea incredere in aracet. Puteti sa o daruiti unei prietene, de ziua ei sau mamei de 8 Martie. Puteti sa faceti si o felicitare care sa pastreze aceleasi culori si decoratiuni folosite la crearea posetutei. Eu cred ca oricine ar sti sa aprecieze un astfel de cadou.

Cu ce am decorat eu posetuta din carton: de pe foi decorative, cerate am decupat fluturasii, am apasat aripile pentru a le ridica si i-am lipit cu aracet. Din aceeasi hartie decorativa cerata am taiat cu forfecuta crengutele si le-am lipit tot cu aracet. Florile albe sunt decupate dupa un sablon. Le-am indoit pe mijloc pentru a le da forma de relief. La mijloc, floricelele au o margica mititica.

Posetuta din carton

Sper sa va placa posetuta si sa realizati si voi ceva asemanator. Daca vreti sa-mi aratati lucrarile voastre, folositi contact

Sablon posetuta din carton (click pe imagini pentru marire)


***

Hartie si carton Lucrari pentru 8 Martie Lucru Manual

7 Comentarii

  1. Bea, multumesc mult. Succes si tie. felicitarea cu ingerasi le incanta pe fetele mele, ptr ca e plina cu sclipici.

  2. foarte frumoasa! voi incerca si eu, chiar daca Matei prefera masinutele, cred ca mi-ar prinde si mie bine un accesoriu atat de delicat, iar el probabil va fi foarte curios in timpul crearii posetei :D!

  3. ESTE EXCELENTA ! SUPERBA! DEJA AM FACUT-O. AM FOST NERABDATOARE. DACA MAI AVETI MODELE EU ABEA ASTEPT SA LE VAD. MULTUMESC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *