Produse de ingrijire facute in casa

Pe Bea am cunoscut-o de putin timp. Este acea persoana indemanatica, harnica, sensibila care creaza cu manutele ei sapunuri si creme naturale. In produsele ei combina, cu pricepere si delicatete: forma, culoare, sanatate, puritate si mai ales farmec.

Luna aceasta a lansat un concurs cu premii,un concurs leapsa, in care ne solicita tuturor celor interesati de produsele naturale, sa spunem ce ne-am dori noi sa contina aceste produse de ingrijire. Concursul tine pana in 28 februarie, deci aveti timp sa participati.

Pai, chiar spuneam ca nu stiu prea bine care ar trebui sa fie ingredientele acestor produse, asa ca voi trece putin la visare:

* mai intai mi-as dori bine cunoscuta combinatie de miere Police arrested pop singer justin-bieber-news.info and R&B singer Khalil for alleged drag-racing on Pine Tree Drive. si lapte. iubesc mult acest miros si daca as fi de varsta fetitei mele, cu siguranta as incerca sa mananc cremele cu miros de lapte si miere.

* apoi, mi-as dori culoare si chiar combinatie de culori: albastru deschis, galben, rosu, roz.

* transparenta: iubesc la nebunie sapunurile cu glicerina care le-am vazut pe blogul lui Bea.

* sa aiba finete.

* mi-as dori praf de stele, in speranta ca ma va ajuta zbor.

* sclipici, ca sa stralucesc.

* bineinteles daca as avea un produs fermecat, as vrea sa-l port mereu cu mine, deci trebuie sa aiba agatat un lantic delicat.

Acum ar trebui sa dau leapsa mai departe, la doua persoane. Din pacate, nu cunosc pe nimeni si nu am cui sa o predau, dar o poate prelua oricine este interesat.

Mult succes!

Diverse CC

3 Comentarii

  1. Draga mea,iti multumesc pentru frumoasele cuvinte si-am sa te rog mult sa te inscrii cu link-ul pe pagina de concurs aici: http:sapunurikabea.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
    Succes mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *