Revista Meki

Am ajuns, in sfarsit, sa ma laud ca suntem fericitele posesoare al unui premiu oferit de Blog D’Agatha in colaborare cu revista Meki, obtinut in urma participarii la concursul de creatie Cu dor si drag de primavara. Am asteptat cu nerabdare revista din seria Meki junior si cum am primit-o ne-am si asternut la treaba. Am rasfoit-o repede, ca sa ne facem idee despre ce vom descoperi in ea, apoi am aprofundat-o.

Meki nu este revista pe care sa o rasfoiesti in 10 minute, apoi sa o arunci intr-un colt cu gandul ca poate o mai “citesti” si altadata.

Meki este revista pe care o deschizi cu emotii, cu grija, dar si cu nerabdare, pentru a-i afla cat mai curand tainele: povesti cu pilde, benzi desenate, exercitii interactive, poezii, imagini de colorat, fise de lucru, engleza pentru micii cititori si multe altele. Poate sta, in egala masura, fie in biblioteca alaturi de cartile cu povesti, fie pe masa de lucru a copilului, alaturi de caiete si carti speciale pentru prescolari. Plus, este ideala pentru a tine companie copiilor, in calatorii.

Meki este o revista completa alaturi de care iti doresti cu mare placere sa-ti petreci timpul impreuna cu copiii tai.

Carti pentru copii Diverse CC

1 Comentariu

  1. In calatorie am avut-o si noi si ne-a prins foarte bine. A fost o companie grozava atat pentru copil cat si pentru adulti :). Vin si eu curand cu cateva cuvinte despre asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *