Tablou tip panou de onoare

Tabloul realizat by Marinela mi s-a parut mie ca ar fi potrivit pentru panoul de onoare folosit de obicei la scoala, in clasele mici. De ce sa nu inlocuim vechiul panou de onoare, mult prea sobru, cu unul vesel colorat si foarte atragator. De fapt, stau si ma gandesc, se mai folosesc panourile de onoare? Parerea mea este ca acestea sunt o buna metoda de a stimula ambitia si dorinta elevilor de a fi mai buni la invatatura, disciplina, relatii interpersonale.

Poate ca acest tablou va va trezi dorinta de a readuce in clase aceasta metoda de incurajare a elevilor.

tablou_tip_panou_de_onoareCum se realizeaza tabloul tip panou de onoare:

Aveti nevoie de o placa de polistiren, hartie alba de impachetat, hartie colorata, fotografiile elevilor, foarfece, banda adeziva, ace cu gamalie, lipici stick.

Placa de polistiren se imbraca in hartie alba si se prinde, la spate, cu banda adeziva. Din hartie colorata decupati florile si rotunjiti-le la capete rasucind hartia pe foarfece. Fotografia elevului se lipeste cu un lipici, dupa care floarea se prinde de placa de polistiren cu un ac cu gamalie.

Distractie placuta!

Lucru Manual Tablouri

1 Comentariu

  1. O alternativa simpla pentru pictura pe perete nu? Pictezi pe coala de hartie, pui pe un perete, dulap etc si il schimbi saptamanal, lunar, bilunar. Uite asa nu se plictisesc copii niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *