Vivo, ursuletul magic – Vivo, the Magic Bear

Spuneam intr-un post mai jos ca vreau sa va prezint o noua carte aparuta la editura Anteea, insa am fost furata de placerea de a va povesti despre cartile editurii si am uitat scopul noului post. Mai multe vedeti la categoria editura Anteea, pe Casuta.

Vivo, ursuletul magic – Vivo, the Magic Bear

Autorul carti: Florina Petre

Este povestea unui ursulet inaripat, care pleaca in cautarea prietenului pierdut. O poveste fascinanta, intr-un decor pur, pe o insula aflata undeva departe, intr-un loc izolat de lume. O poveste frumos ilustrata, bilingva (rom-eng.) despre iubire si prietenie adevarata, despre curajul de a depasi orice obstacol, despre optimism si incredere in forta binelui. Cartea a fost scrisa in memoria lui Michael Jackson iar o parte din incasari merg in fondul asociatiei P.A.V.E.L., pentru copiii bolnavi de cancer.

Orice copil trebuie sa stie de mic sa fie un prieten adevarat, sa aibe curajul sa treaca peste piedici, sa-si urmeze drumul, sa-si exprime parerea, sa ofere iubire si respect si sa primeasca la fel. Eu cred ca cei mici se vor regasi in personajele acestei povesti, vor fi pret de cateva minute eroii la care viseaza mereu.

Mai este ceva de adaugat?  Poate sa reamintesc faptul ca o parte din incasari este donata unei asociatii care lupta impotriva cancerului la copii. Un gest simplu din partea noastra, o fapta buna in folosul micutilor suferinzi.

Sa fiti buni si intelepti!

Carti pentru copii Diverse CC

2 Comentarii

  1. Ma bucur nespus de aparitia acestei MINUNATE carti dar bucuria mi-ar fi deplina daca as gasi-o undeva intr-o librarie din Brasov. S-ar putea aceasta ? MULTUMIRI din tot sufletul ! DUMNEZEU sa va binecuvanteze, stimata doamna Petre, precum si pe INGERUL MICHAEL !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *